Tali Jute Serat Alami ramah lingkungan

Katerangan pondok:

Tali jute dijieunna tina serat alam.Éta mangrupikeun unsur hiasan anu luar biasa pikeun desigen interior ogé desain luar.Iwal ti karajinan, éta loba dipaké di kebon, decking, tatanén jeung perikanan.Sanaos henteu kuat atanapi nolak kana kimia, minyak, épék cuaca salaku tali poli, éta gaduh kaunggulan sorangan.Tali goni lemes, ramah lingkungan sareng henteu leueur.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi teknis

Diaméter jute kami suplai rupa-rupa ti 3mm mun 50mm.Biasana 3 atanapi 4 untaian dipintal.Salila manufaktur tali ieu, euweuh bahan kimia anu kaasup.Sareng harga tali ieu nguntungkeun pikeun jalma biasa.

Ngaran

Tali Jute Serat Alami ramah lingkungan

Bahan

Serat jute

Ukuran

3mm-50mm

Warna

Alami atanapi ngaropéa

Tipe

3/4 untaian

Bungkusan

Coil, kebat, reel, spool

Aplikasi

Karajinan, bungkusan, tatanén, perikanan, pendakian

Fitur

Lemes, gampang diikat, ramah lingkungan, henteu leueur

Bungkusan

Jute twines na tali biasana dipak dina bentuk bal, kebat, coil, spool lajeng luar anyaman kantong.Kami ogé nawiskeun syarat pakét pelanggan ngeunaan pakét.Pilari di handap bentuk pakét normal.

1 (4)

Kawijakan perdagangan luar nagri urang

Kami nampi istilah kawijakan perdagangan luar nagri sapertos FOB, CFR, CIF, DDP, EXW.waktos produksi nyaeta ngeunaan 30-45 poé.Sateuacan produksi, urang tiasa nawiskeun sampel haratis tapi kudu anjeun nanggung ongkos angkutan barang pikeun gawé babarengan munggaran.Pelabuhan Qingdao mangrupikeun pilihan kahiji urang sareng anjeun ogé tiasa milih palabuhan sanés sapertos Shanghai, Ningbo atanapi palabuhan Guangzhou.Simkuring gaduh standar produk urang sorangan tapi ogé bisa ngalakukeun layanan OEM sakumaha sarat Anjeun.

Yantai Dongyuan mangrupikeun tali profésional, net, produsén twine sareng eksportir anu gaduh pangalaman langkung ti taun di industri ieu.Kami gaduh produksi anu ketat sareng standar manajemén kualitas sareng parantos lulus sertipikat manajemén ISO sareng SGS.Produk kami ditampi ku para nasabah.Urang terang pasar domestik jeung luar nagri jadi bisa nawarkeun konsumén cocog jeung produk kualitas luhur kalawan harga alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami